CHALLENGE TRAINING TICKET

Wie ben jij als je bent wie je denkt dat je bent?


Eerste Programma

De Challenge is het eerste programma en het begin van het NMG curriculum. Hoewel de meeste mensen uiteindelijk het volledige curriculum doen, is de Challenge een complete training op zich. In deze aanbieding krijg je naast een ticket voor de training ook toegang tot een serie video's die je kan gebruiken om je extra goed voor te bereiden op je deelname. Ook handig als je na je deelname het gedachtegoed nog eens een keer wilt opfrissen.


Waarom zou je deelnemen?

 • Je bent ontevreden

Je bent letterlijk en figuurlijk niet 'van gister' . Je hebt al het één en ander meegemaakt, bereikt en doorleeft. Je weet genoeg om te begrijpen dat er thema's in je leven zijn die ook niet nieuw voor je zijn. Je bent tot het inzicht gekomen dat er een aantal dingen voorspelbaar zijn en dat het voorspelbaar is dat jij dat patroon niet zal gaan doorbreken.

 • Je hebt wijsheid

Misschien wel het duidelijkste bewijs van het beschikken over enige wijsheid is het inzien van de grenzen van je eigen-wijsheid. Jouw kennis en ervaring hebben hun waarde en tegelijkertijd zijn ze niet voldoende om de voorspelbare toekomst te doorbreken. Je begrijpt dat je een andere kwaliteit van wijsheid nodig hebt die niet zomaar in het leven van alle dag voorhanden is.

 • Je wilt afrekenen

De Challenge is een High Impact Training voor mensen met een commitment om hu leven naar het volgende niveau te trekken. Voorbij aan de impasses waar bijna geen enkel weldenkend mens aan ontkomt. Je hebt genoeg van het glazen plafond van de status quo en verwacht van de Challenge een compleet nieuw perspectief op jezelf, de wereld om je heen en dat wat je daarin voor mogelijk ziet. De Challenge rekent af met de aannemelijke overtuigingen die levens soms wel jarenlang in een houdgreep kunnen houden. Daar kun je op rekenen. Dat is onze belofte*


Resultaten

Onze graduates melden de volgende resultaten als een direct gevolg van hun deelname aan de Challenge.

 1. Helder Communiceren
 2. Weten wat je echt wil
 3. Erkennen van talenten én beperkingen
 4. Oplossen van oude conflicten
 5. Opruimen van het verleden
 6. Staan voor jezelf
 7. Voluit er voor gaan
 8. Verschil maken voor anderen

Wat je gaat krijgen

 1. Eén driedaags weekend (vrij, za, zo )
 2. Eén afsluitavond (di )
 3. Vier terugkomavonden (di)

Alle terugkomavonden zijn meteen aansluitend op het weekend.


 * Beloofde resultaten dienen als illustraties van wat er mogelijk is na jouw deelname aan de Challenge. Wij gaan er vanuit dat jij begrijpt dat jouw persoonlijke resultaten uiteindelijk het gevolg zijn van jouw persoonlijke inzet en de keuzes die jij voor jezelf maakt en hoe jij het materiaal in je leven toepast.

Close

50% Complete

Contact Formulier

Op dit moment hebben we nog geen dagelijkse telefonische ondersteuning. Voer je gegevens zo volledig mogelijk in, vertel kort waar het overgaat en we doen ons uiterste best om je binnen 24 uur te antwoorden. Vaak zelfs binnen het uur.